Embrace the day

Alla inlägg den 29 maj 2011

Av Rebecka - 29 maj 2011 21:32

Hehe hej igen!

Jag kom på efter det förra inlägget att jag kanske skulle lagt till lite bilder och sånt så det kommer nu med korta förklaringar. Håll i er det är någa stycken ^.~


       









Oki, dessa bilder är från förra söndagen då jag var på turridning i Stockfors med de flesta från jobbet. Här är tar vi en fika innan.

             Dessa bilder är, som ni kan se, när vi gör iordning hästarna innan vi ska fara ut. ~Hästen på första bilden var min och heter East~







En liten video!

    

















Klart man ska ha de rätta kläderna ;)

   

   

Mat pause på ett berg någonstans i Stockfors stora skogar.

Detta är det sista mateialet från den dagen. Enjoy ^^


Nu kommer helgens bilder:

  

  Det var en kväll i maj, när våren är som bäst...  Klockan var 1 på natten...

   Söndag. Molle möten sin/sina nya kompisar.








FULL RULLE!! YEEEEEHHAAA!


Ja det var allt jag hade :) hoppas det var värt eran tid. Ses^^

Av Rebecka - 29 maj 2011 17:22

Heeeeej!

Äntligen fungerar min dator igen! Jag är inte riktigt säker på vad som var fel men nu är det som det ska.


Hur som helst har det varit en fartfylld helg blandat med långa tomma timmar. Vi kan börja med Lördag: Denna dag började med att jag fick sova till 8, Yeah! och sedan började jobbet kl.10 Det var fullrulle vilket betyder att det var en bra dag. Efter jobbet var det fort hem, byta om till stallkläder, ta ut hunden och sedan till stallet. För den 28/5 flyttade Uddens Molle till bergsviken . Jag skrev tidigare att han skulle hit den 4/6 men det blev ändrat. Efter inflyttning och prat med ägare och stallkamrater, så bjöd mamma och pappa på pizza! Mumms! Vilket följdes av många långa timmar innan det var dags att sova.


Söndagen, eller idag: började även den med sovmorgon till kl 11. Det tog mig ungefär en timme och 40 min att vakna, göra mig i ordning och fara till stallet. Emma fick vara hemma idag också för att jag skulle kunna fokusera på hästen och ridningen. Det blev en härlig skogstur i lätt regn och allt som allt gick det riktigt bra!   Molle, Molle världen bästa Molle... Ingen annan Molle gillar jag så bra som han  Efter stallet väntade hunden och tvätten som går i maskinen just nu. Med andra ord; det har inte hänt något mer idag. Förut om att dator börjat fungera igen, tackvare min granne/hyresvärd. Tack!


Det var allt för idag! Ses^^

Ovido - Quiz & Flashcards